Ion Cupă, un președinte pentru județul Mehedinți

Ion_Cupa_candidat
Alegerile locale din data de 27 septembrie din județul Mehedinți constituie nu doar un scrutin extrem de disputat, dar și o miză politică uriașă pentru partidele locale angrenate în această competiție.

Din acest punct de vedere, pentru a-și maximiza șansele și a atinge obiectivele electorale propuse, partidele politice mehedințene au aruncat în luptă tot ce au considerat că poate obține cât mai multe voturi.

Evident, nu toți candidații de la aceste alegeri sunt oameni care merită să fie votați, însă sunt și candidați competenți, extrem de bine pregătiți, care pot face din funcțiile publice alese multe lucruri bune pentru județul Mehedinți.

Un astfel de om este deputatul Ion Cupă, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți. Raportat la toți candidații înscriși în această competiție, Ion Cupă are cea mai bogată experiență politică, dar, în același timp, și cea mai mare experiență în domeniul financiar-bancar, cu alte cuvinte cunoscând foarte bine cum se cheltuiește banul public.

Ion Cupă a fost, de-a lungul anilor, director al Direcțiilor Generale a Finanțelor Publice din Mehedinți și Gorj, iar ca parlamentar timp de două mandate a fost secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare, iar în prezent este președintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Parlamentul României.

Toate acestea arătă că Ion Cupă are expertiza necesară pentru a știi ce are de făcut în calitate de președinte al Consiliului Județean Mehedinți pentru a atrage investiții în județ și a gestiona eficient fondurile publice în sprijinul și beneficiu comunităților locale și al cetățenilor.

În perioada scursă de la începerea oficială a competiției electorale, Ion Cupă a dus o campanie elegantă, propunând mehedințenilor viziunea și proiectele sale, care au la bază o experiență îndelungată și o pregătire pe măsură. În acest demers, încearcă să convingă cât mai mulți mehedințeni că are cele mai bune idei de dezvoltare a județului, un județ, după cum spunea în repetate rânduri în intervențiile sale electorale, are un potențial uriaș de dezvoltare, merită mult mai mult și că județul are o mare oportunitate la aceste alegeri dacă alege oameni competenți, cu idei și viziune.

În acest efort electoral și de convingere, Ion Cupă mizează și pe aportul politic al propriului partid. Pentru că dacă PMP Mehedinți este în acest moment într-o evidentă creștere, acest fapt i se datorează în exclusivitate.

Într-un timp foarte scurt, din luna februarie a acestui an, Ion Cupă a reușit să consolideze PMP Mehedinți, să-i dea o direcție și să atragă în partid suficient de mulți oameni credibili, astfel încât partidul să-și atingă obiectivul electoral propus, respectiv un procent de peste 10%.

Această s-a observat în mod evident în acest zile de campanie în care PMP Mehedinți demonstrează că este o forță și că, după consumarea scrutinului electoral, își va spune un cuvânt greu în ecuația post-electorală și pe viitoare scenă politică mehedințeană.

Ion Cupă, listele PMP Mehedinți și candidații acestei formațiuni politice propun în această campanie un nou model de administrare a județului Mehedinți, care pornește de la experiența acumulată, profesionalism, seriozitate, determinare.

Este șansa unor oameni noi, fermi și dispuși să schimbe lucrurile în bine, să demonstreze că județul Mehedinți nu este pierdut și că existe suficiente resurse umane și profesionale pentru a-l dezvolta. Totodată, este și șansa deputatului Ion Cupă de a demonstra că poate să facă performanță politică și administrativă în județul Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *