Ion Cupă și Eduard Koler vor să facă istorie cu PMP Mehedinți în județ

Ion_Cuoa_Eduard_KolerS-a întrat în linie dreaptă în competiția pentru alegerile locale din data de 27 septembrie. Va fi o bătălie foarte dură, poate cea mai dispută din toate alegerile locale desfășurate în Mehedinți, un scrutin la care toate partidele politice din județ au aruncat în luptă tot ce au avut mai bun.

PMP Mehedinți va merge la aceste alegeri cu deputatul Ion Cupă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și cu Eduard Koler pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. A fost o decizie corectă și rațională a partidului, pentru că cei doi oameni politici sunt variantele electorale cele mai bune pentru aceste alegeri.

Deputatul Ion Cupă are o mare experiență politică și electorală, iar din acest considerent va aduce în mod sigur un plus de valoare și de încredere PMP Mehedinți, care să se reflecte în voturile exprimate. Mai mult, Ion Cupă declară că nu va candida la alegerile parlamentare de anul acesta și că scopul lui este să consolideze partidul, că PMP Mehedinți este un proiect politic de viitor în care are încredere.

Evident, candidatura deputatul Ion Cupă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți ajută foarte mult PMP Mehedinți în dorința acestuia de a-și atinge obiectul politic și electoral propus, adică un procent de peste 10%, scor realist în condițiile în care acesta și-a asumat6 nu doar această candidatură, ci și dorința de a face un partid de dreapta puternic în județ.

Pentru Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin candidatura lui Eduard Koler este mai mult decât oportună în tentativa partidului de a obține un scor foarte bun. Eduard Koler se profilează ca un candidat total diferit față de ceea ce există pe piața electorală severineană, insistând pe dezvoltarea Severinului sub aspect economic, pe atragerea de investitori serioși și cu potențial, pe crearea de locuri de muncă bine plătite.

Venind din mediul privat unde cunoaște foarte bine mecanismele și regulile, unde are relații și deschidere, Eduard Koler propune un nou model de primar, bazat pe contextul și realitățile europene actuale. Evident sunt foarte multe de făcut la acest capitol, pentru că orașul Drobeta Turnu Severin este deficitar în ceea ce privește investițiile mari și locurile de muncă bine plătite.

Din acest considerent, Eduard Koler are un culoar favorabil și o reală șansă să atragă de partea sa cât mai mulți susținători, cât mai mulți nehotărâți, dezamăgiți de nivelul de trai și calitatea vieții. Nu este mai puțin adevărat că Eduard Koler are forța și capacitatea de a-și impune viziunea sa pentru Severin, astfel încât să devină credibil.

Tandemul Ion Cupă – Eduard Koler este, pentru scrutinul local de luna viitoare, o variantă politică și electorală fezabilă. Este șansa lor, pentru că, așa cum cum au declarat, vor să facă istorie cu PMP Mehedinți în județ și să demonstreze că acest partid este un actor politic important pe scena locală.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *