Ion Cupă (PMP): „Dacă nu testăm masiv, dacă adoptăm doar măsuri care îngrădesc drepturi și libertăți și care îi enervează pe români, vom culege roadele unor revolte interminabile”

Ion_Cupa_PMP_Mh2

Ion Cupă, vicepreședinte PMP, trage un semnal de alarmă în privința prostelor care au loc și îi acuză pe guvernanți că nu găsesc soluții la actuala situație de criză. În opinia sa, soluția este testarea masivă și dialogul cu oamenii.

„Protestele din ultimele zile ar trebui tratate cu multă atenție de actualii guvernanți. Oamenii sunt supărați, obosiți și derutați, sunt speriați de restricțiile din ce în ce mai dure, care nu dau rezultate! Dar, dincolo de toate aceste frustrări, absolut firești, ale românilor, nemulțumirile sunt accentuate profund de lipsa de empatie a guvernanților, lipsa de soluții de criză, bâlbâiala administrativă și incapacitatea de a gestiona situația.
Dacă nu testăm masiv, așa cum fac state europene mult mai dezvoltate ca noi, precum Cehia, dacă adoptăm doar măsuri care îngrădesc drepturi și libertăți și care îi enervează pe români, vom culege roadele unor revolte interminabile.
Nu încurajez protestele, cu atât mai mult nu sunt de acord cu violențele, dar guvernarea distantă, lipsită de comunicare, de empatie și de compasiune pentru poporul pe care îl guvernezi, nu duce nicăieri!
Soluția corectă de abordare a unei situații de criză este dialogul! Le sugerez acutualilor guvernanți să coboare printre oameni și să discute cu ei, să le explice gravitatea situației și să le prezinte soluții concrete, să nu mai stea ascunși în spatele funcțiilor, de la înălțimea cărora livrează doar restricții dure!
Partidul Mișcarea Populară și-a bazat întotdeauna politica pe dialogul cu oamenii și pe promovarea unor proiecte în beneficiul românilor!
Dacă nu veți înțelege acestă ecuație simplă a bunei guvernări, veți deschide calea periculoasă a ascensiunii partidelor extremiste, care vor frâna evoluția României pe calea ei europeană și euro-atlantică!”, a declarat Ion Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *