În ultima ședință, Viorica Dăncilă a anunțat alocarea de fonduri pentru municipiul Drobeta-Turnu Severin în vederea asigurării agentului termic

Viorica_DancilaÎn ultima ședință a Guvernului PSD, premierul Viorica Dăncilă a anunțat alocarea de fonduri pentru municipiul Drobeta-Turnu Severin în vederea asigurării agentului termic.
„Vom asigura buna funcționare și administrare a țării până la instalarea noului Guvern și vom lua toate măsurile necesare pentru a sprijini oamenii, așa cum am făcut și până acum. Nu putem să lăsăm oamenii fără ajutor în prag de iarnă, nu putem lăsa comunitățile locale fără finanțarea necesară pentru continuarea proiectelor începute. Astfel, în ședința de guvern de astăzi vom aproba alocarea din Fondul de rezervă bugetară a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic în Brad, Focșani, Tulcea, Gheorgheni, Motru și Drobeta-Turnu Severin. Sunt comunități locale care se confruntă cu o situație financiară dificilă și nu putem lăsa oamenii fără căldură în prag de iarnă”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *