Gabriela Dobrota vine puternic din urma

Gabriela_Dobrota

Gabriela Dobrotă, candidatul Mişcării Populare pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin vine puternic din urmă. Implicarea sa, cel puţin din ultimele săptămâni, arată că ea este un candidat foarte puternic, care va creşte cu siguranţă în popularitate.

Gabriela Dobrotă poate să rupă un segment din electoratul primarului Gherghe, dar şi din cel al PNL Drobeta Turnu Severin, îndeosebi cel format din simpatizanţi ai fostului PDL Drobeta Turnu Severin, care nu agreează candidatura lui Daniel Cârjan şi nu văd în acesta un posibil primar.

Gabriela Dobrotă este un manager în adevăratul sens al cuvântului, care ştie foarte bine ce trebuie făcut pentru ca municipiul Drobeta Turnu Severin să se dezvolte economic şi posedă şi expertiza necesară pentru a pune în practică un astfel de program, unul care să contribuie efectiv la crearea de locuri de muncă.

Tocmai de aceea, Gabriela Dobrotă poate câştiga încrederea unei segment important din alegătorii municipiului, care văd în ea un om cu idei şi soluţii concrete la problematica locurilor de muncă.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *