Gabriela Dobrota, un om simplu printre oamenii simpli

Gabriela_Dobrota1Deşi este susţinută de un partid nou pe scena politică locală, Gabriela Dobrotă, candidatul Mişcării Populare Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a mişcat foarte bine în ultima perioadă.

Un candidat redutabil

Gabriela Dobrotă şi-a luat în serios rolul de candidat, anunţându-se nu doar un candidat redutabil, ci şi unul care are un program realist şi o viziune coerentă în ceea ce priveşte administraţia publică locală. Cel puţin în ultimele săptămâni Gabriela Dobrotă a fost tot mai prezentă printre severineni, pe străzi, la diferite întâlniri, dar şi în spaţiul media local. Ea a încercat şi chiar a reuşit să se facă mult mai cunoscută, să discute cu cât mai mulţi cetăţeni, dar şi să comunice foarte mult şi bine. Atitudinea pe care a adoptat-o doamna Gabriela Dobrotă este una extrem de utilă, mai ales pentru un candidat care nu are o susţinere politică prea mare. Din acest punct de vedere, Gabriela Dobrotă a recuperat foarte mult din decalajul faţă de principalii contracandidaţi, dar, în acelaşi timp, şi-a şi creat propriul profil de candidat, unul care încet-încet prinde la cetăţeni. Gabriela Dobrotă va fi un candidat puternic, dar mai ales unul care aduce cu siguranţă multe procente partidului din partea căruia candidează.

Un uriaş potenţial de creştere

Cert este faptul că doamna Gabriela Dobrotă are un uriaş potenţial de creştere electorală şi, cu siguranţă, până la terminarea campaniei electorale popularitatea ei va creşte progresiv. Gabriela Dobrotă are, într-adevăr, o anvergură de luptător, însă mare sa trăsătură care o face să fie apreciată este aceea că ştie să empatizeze cu oamenii. Ea ştie să comunice foarte bine cu oamenii simplii de pe stradă, se simte bine în mijlocul lor şi are capacitatea de a le explica pe înţelesul lor ce doreşte să facă pentru municipiul Drobeta Turnu Severin. În felul acesta, raportat la modul cu ştie să comunice cu cetăţenii, Gabriela Dobrotă devine, pe zi ce trece, un candidat nu doar popular, ci şi unul care devine tot mai apreciat şi simpatizat.

Marele merit al preşedintelui Eugen Golea

Meritul pentru desemnarea doamnei Gabriela Dobrotă drept candidat la funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin îi aparţine în totalitate lui Eugen Golea, preşedintele Mişcării Populare Mehedinţi. Eugen Golea a avut inspiraţia de a o propune pe Gabriela Dobrotă drept candidat şi, după cum se vede, a făcut cea mai bună alegere. Pentru că Gabriela Dobrotă va aduce şi multe voturi listei de consilieri a Mişcării Populare Mehedinţi iar, astfel, să obţină un procent cu mult mai mare peste cel necesar accederii în forul administrativ local. În aceste condiţii Mişcarea Populară Mehedinţi poate spera să obţină un număr rezonabil de consilieri municipali severineni în primul rând datorită prestanţei doamnei Gabriela Dobrotă din postura de candidat la funcţia de primar.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *