Gabriela Dobrota, tot mai populara printre severineni

Gabriela_Dobrota

Candidatul Mişcării Populare Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Gabriela Dobrotă, devine, pe zi ce trece, o persoană tot mai populară şi mai apreciată de către severineni. Gabriela Dobrotă se întâlneşte în fiecare zi cu cetăţeni ai municipiului Drobeta Turnu Severin, din diverse categorii sociale şi de toate vârstele, de la care află care sunt problemele cu care aceştia se confruntă.

Totodată, Gabriela Dobrotă le explică de ce municipiul Drobeta Turnu Severin duce lipsă de locuri de muncă şi de investiţii şi le spune oamenilor simpli pe care îi întâlneşte ce trebuie făcut pentru ca oraşul să fie unul dezvoltat în primul rând din punct de vedere economic. Prin astfel de întâlniri, Gabriela Dobrotă începe să se facă tot mai cunoscută în rândul severinenilor, ea reuşind, cel puţin de la începutul acestui an, să fie tot mai prezentă printre locuitorii oraşului.

Prin pieţe, prin târguri, pe la diferite evenimente sau pur şi simplu pe stradă, cetăţenii municipiului o întâlnesc pe Gabriela Dobrotă pe care deja o percep ca pe un candidat serios în competiţia electorală pentru funcţia de primar al Severinului. Mai mult, aceştia par să se convingă de aptitudinele sale, de potenţialul său profesional şi uman, considerând, în marea lor majoritate, că Gabriela Dobrotă ar fi un foarte bun primar, un om care are o cu totul altă viziune în ceea ce priveşte administraţia publică locală, dar şi experienţa necesară, astfel încât să pună în aplicare proiectele în care crede. Manager cu experienţă şi de succes, Gabriela Dobrotă pare pentru mulţi locuitori ai Severinului omul potrivit la locul potrivit, mai cu seamă în situaţia economică în care se găseşte oraşul în prezent.

Însă, dincolo de acest aspect, este de remarcat forţa şi încredere de care dă dovadă Gabriela Dobrotă fie că este vorba de dorinţa ei de a convinge cetăţenii municipiului că Severinul poate deveni cu adevărat un oraş prosper, fie de încrederea în propriile forţe că poate să facă ceva pentru acest oraş. Admirabilă este şi încrederea doamnei Gabriela Dobrotă că poate să insufle cetăţenilor oraşului sentimentul că destinul municipiului Drobeta Turnu Severin poate fi altul, că există posibilităţi reale de dezvoltare, iar locuitorii săi pot avea un loc de muncă şi siguranţa zilei de mâine.

Gabriela Dobrotă este un candidat redutabil pentru Primăria Severinului fie şi prin abnegaţia cu care luptă, nefiind susţinută de un partid prea puternic. Aşa cum a reuşit în cariera profesională, Gabriela Dobrotă are convingerea că va reuşi şi să convingă locuitorii oraşului de capacitatea sa de a produce schimbarea aşteptată. Gabriela Dobrotă posedă, într-adevăr, o uriaşă forţă interioară, specifică antreprenorului, care, atunci când şi-a propus să facă ceva, îşi duce proiectul până la capăt, indiferent cât de greu va fi sau câte obstacole întâmpină pe parcurs.

Gabriela Dobrotă crede în şansa sa electorală şi luptă pentru ea în aceeaşi măsură în care a crezut şi a reuşit în toată activitatea profesională. În această determinare constă, cred, marele său merit în alegerea pe care a făcut-o acceptând să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Şi tot în aceasta constă şi frumuseţea ei interioară…

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *