Gabriela Dobrota, presedinte interimar PMP Mehedinti: „Negociez sa fiu viceprimar al Severinului”

Gabriela

Reporter: Doamna Gabriela Dobrotă aţi fost numită în funcţia de preşedinte interimar al PMP Mehedinţi. Sunteţi şi candidatul acestei formaţiuni pentru funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin şi ce veţi face în acest sens pentru formarea majorităţii în Consiliul Local?

Gabriela Dobrotă: Am primit sarcina de la conducerea centrală a PMP să preiau funcţia de preşedinte interimar al PMP Mehedinţi. Eu mă conformez nu sunt omul care să fac altceva. Eu nu am contestat niciodată ce spun colegii de la centru. Am primit acceptul conducere centrale a PMP de a negocia funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin pentru mine şi formarea majorităţii în Consiliul Local. Aceste negocieri au fost făcute în principiu, însă le vom relua ca să nu avem discuţii. Noi facem negocieri pentru majoritate, iar acestea sunt strict pe teme politice. Avem proiectele noastre, iar ca exemplu vă pot da zonele de taxare în oraş. Am făcut o inventariere a proiectelor noastre, iar în şedinţa pe care o vom avea le discutăm detaliat pentru a vedea feedback-ul venit de la cetăţenii municipiului.

Reporter: Ce veţi face în situaţia în care veţi fi aleasă viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin?

Gabriela Dobrotă: În situaţia în care voi fi viceprimar mă voi lupta pentru a pune în aplicare proiectele pe care le-am susţinut în campania electorală împreună cu membrii PMP Mehedinţi şi care vizează în primul rând dezvoltarea economică a Severinului prin crearea de locuri de muncă.

Reporter: Pe linie politică, în calitate de preşedinte intzerimar al PMP Mehedinţi, care sunt priorităţile imediate?

Gabriela Dobrotă: Vom face alegeri la organizaţia municipală Drobeta Turnu Severin, iar apoi alegeri la organizaţia judeşeană, conform statutului. Restul priorităţilor după ce vom avea conduceri statutar alese la toate organizaţiile partidului.

A consemnat Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *