Gabriela Dobrotă nu are vocaţie politică

dobrota_gabrielaÎntr-un interviu pentru jurnalmehedinti.ro doamna Gabriela Dobrotă, consilier municipal severinean din partea PMP Mehedinţi, spune că nu ia în calcul o posibilă candidatură pentru funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi la următoarea Conferinţă judeţeană de alegeri.

Doamna Gabriela Dobrotă a deţinut pentru câteva luni funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi, după alegerile locale de anul trecut când l-a înlocuit pe Eugen Golea la şefia organizaţiei judeţene.

De ce atunci a vrut funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi şi acum nu o mai doreşte doamna Gabriela Dobrotă? E simplu! Pentru că atunci exista o miză: funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Neobţinând această funcţie, Gabriela Dobrota nu a mai fost interesată de activitatea politică a PMP Mehedinţi, chiar dacă era preşedintele partidului. Dovada neimplicării şi inactivităţii sale politice, atât ca preşedinte, cât şi ca prim-vicepreşedinte al PMP Mehedinţi, a fost rezultatul de la scrutinul parlamentar de anul trecut, unde PMP Mehedinţi, condus şi de Gabriela Dobrotă, a obţinut puţin peste 3% din voturi.

Mai spune doamna Gabriela Dobrotă în interviu că Eugen Golea a făcut mult rău PMP Mehedinţi. Nu doamna Dobrotă, Eugen Golea nu a făcut niciun rău PMP Mehedinţi.

Eugen Golea a făcut doar niste erori politice, printre care cea mai mare a fost aceea că nu şi-a asumat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin şi v-a propus pe dumneavoastră. Dacă Eugen Golea îşi asuma această candidatură, PMP Mehedinţi nu era în situaţia dezastruoasă din punct de vedere politic în care se află în prezent.

Doamna Gabriela Dobrotă înţelegeţi că nu aveţi vocaţie politică!

Nu aţi fost, nu sunteţi şi nu veţi fi niciodată un politician de anvergură, cu atât mai puţin un lider politic de forţă al judeţului Mehedinţi. Relaţia dvs cu politica a avut la bază doar nişte interese şi orgolii personale! Nimic mai mult!

V-aţi arătat limitele politice în toată perioada cât aţi fost în fruntea PMP Mehedinţi!

Sunt convins că, dacă s-ar putea, aţi demisiona din calitatea de membru al PMP Mehedinţi. Nu o puteţi face pentru că sunteţi consilier local. Dacă demisionaţi, vă pierdeţi calitatea de ales local.

Pe final am o întrebare pentru dvs doamna Gabriela Dobrotă. De ce ţineţi atât de mult la funcţia de consilier local şi nu demisionaţi din aceasta? Credeţi că din această funcţie puteţi demara anumite proiecte de dezvoltare a municipiului Drobeta Turnu Severin în folosul locuitorilor săi? Personal mă tem că nu o puteţi face şi nici nu am convingerea fermă că doriţi acest lucru.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *