Gabriela Dobrota, candidat PMP Mehedinti pentru Primaria Severin: „Prioritatea zero a Severinului – locuri de munca”

Dobrota_Basescu_GoleaCandidatul Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Gabriela Dobrotă, spune că partidul din partea căruia candidează este un partid nou, format preponderent din tineri şi unul care vine cu o altă viziune în ceea ce priveşte exercitarea actului administrativ.

De asemenea, Gabriela Dobrotă spune că PMP Mehedinţi a propus pe lista de consilieri municipali pentru Consiliul Local Drobeta Turnu Severin candidaţi tineri, competenţi şi credibil. „Lista de consilieri locali a PMP Mehedinţi pentru Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin este formată din candidaţi tineri, competenţi şi credibili, care vor să se implice hotărâtor în problematica locală. Îi cunosc foarte bine, sunt tineri cu o mare dorinţă de implicare pentru a face ceva bun pentru municipiul Drobeta Turnu Severin. Eu am încredere în ei, am încredere în echipa mea de consilieri a PMP Drobeta Turnu Severin, pentru că ştiu că sunt oameni cu simţul responsabilităţii şi cu o pregătire temeinică, astfel încât să facă faţă exigenţelor cerute de statutul de ales local”, a declarat Gabriela Dobrotă, candidatul PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Gabriela Dobrotă mai spune, tot în acest context, că în municipiului Drobeta Turnu Severin există posibilităţi reale de dezvoltare, iar locuitorii săi pot avea un loc de muncă şi siguranţa zilei de mâine. În acest sens, Gabriela Dobrotă afirmă că problema majoră a municipiului Drobeta Turnu Severin este lipsă acută de investiţii şi de locuri de muncă, situaţie pe care spune că doreşte să o rezolve, dacă va fi aleasă primar. „Eu mi-am asumat misiunea de a contribui la dezvoltarea municipiului Drobeta Turnu Severin prin atragerea de investiţii şi crearea de locuri de muncă. Am expertiza şi experienţa necesară de a face acest lucru. Consider că un ales local, cu adevărat responsabil, are rolul de a găsi acele posibilităţi prin care să atragă investiţii, cu precădere în producţie, ţinând seamă de faptul că judeţul Mehedinţi este în primele locuri pe ţară la rata şomajului. Municipiul Drobeta Turnu Severin are nevoie în primul rând de locuri de muncă. Este păcat că avem oameni pregătiţi în diverse domenii de activitate, iar mai ales în Drobeta Turnu Severin a existat o tradiţie în domeniul industrial, al prelucrării lemnului, naval, feroviar. Toţi aceşti oameni pleacă în alte zone din ţară sau în străinătate în căutarea unui loc de muncă. Nu mai vorbesc de toate generaţiile de tineri absolvenţi care nu se mai întorc în Drobeta Turnu Severin sau în judeţ. Aceasta trebuie să fie prioritatea zero a Severinului – locuri de muncă pentru severineni. Trebuie să facem ceva pentru aceşti oameni, să le creăm locuri de muncă pentru a lucra şi rămâne aici, iar astfel să dezvoltăm economic municipiul Drobeta Turnu Severin”, a mai adăugat Gabriela Dobrotă.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *