Gabriela Dobrota: „Am creat prin munca mea 16 – 17 mii de locuri de munca. Va invit sa facem locuri de munca pentru severineni!”

Gabriela_Dobrota_PMP_Mh

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a fost prezent în Drobeta Turnu Severin, unde a avut loc lansarea candidaşilor PMP Mehedinţi la alegerile locale. Candidatul la funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin din partea PMP Mehedinţi este Gabriela Dobrotă.

În alocuţiunea sa, în faţa fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, şi a membrilor şi simpatizanţilor acestui partid din judeţul Mehedinţi, Gabriela Dobrotă a motivat dorinţa ei de a deveni primarul Severinului. „Vă mulţumesc că sunteţi aici lângă mine, domnule preşedinte Traian Băsescu. Recunosc că mă încearcă un dram de emoţie când sunteţi aici, pe scenă, lângă mine. Meseria mea este să fac ceva bun. Domnul preşedinte Traian Băsescu vrea să facă ceva bun, vrea să facă un partid care să reprezinte spritul întreprinzătorului. Acest partid este Partidul Mişcarea Populară. Am stat 25 de ani aşteptând ca ceva bun să se schimbe. Am creat prin munca mea 16 – 17 mii de locuri de muncă. Trebuie să ne implicăm. Sunt sigură că noi împreună vom reuşi să schimbăm ceva în oraşul acesta care se îndreaptă spre o direcţie greşită. Vă invit să facem locuri de muncă şi o administraţie în slujba cetăţeanului. Ei trebuie să fie în slujba cetăţeanului. Să facem cetatea Severinului un loc mai bun!”, a declarat Gabriela Dobrotă la Palatul Cultural „Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, cu prilejul lansării candidaţilor PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *