Femeile social-democrate din Mehedinţi, alături de bătrânii din Şişeşti

ofsd_mh_sisestiOrganizaţia de femei a PSD Mehedinţi a dorit să aducă un strop de bucurie şi mângâiere bătrânilor de la Centrul pentru persoane vârstice din comuna Şişeşti în această perioadă premergătoare Sfintelor Paşti.

În acest sens, mai multe femei social-democrate în frunte cu deputata Alina Teiş, preşedintele interimar al OFSD Mehedinţi, s-au deplasat, vineri, 30 martie, la Centrul pentru persoane vârstice din comuna Şişeşti, unde au oferit pachete cu produse specifice Sărbătorilor pascale.

Bătrânii au fost profund impresionaşi de gestul făcut de femeile social democrate, iar acestea au stat de vorbă cu ei, încercând să le aline momentele de singurătate şi tristeţe, aceştia fiind lipsiţi de căldura unui camin şi a unei familii.

„Cu mulţi ani în urmă,aceşti oameni au fost şi ei cineva. Au râs ca noi, au plâns ca noi… Poate au muncit şi aau valorat mai mult! Sunt părinţii şi bunicii noştri. Am adus o rază de lumină şi am alinat 27 de suflete, care au nevoie de noi. Mulţumesc tuturor colegelor mele din Organizaţia Femeilor Social-Democrate Mehedinţi şi doamnei director Atena Răducan, de la Centrul pentru persoane vârstnice din comuna Şişeşti”, a declarat deputata Alina Teiş, preşedintele interimar al OFSD Mehedinţi.

Primarul comunei Şişeşti, Marian Răducan, a ţinut, la rându-i, să mulţumească femeilor social-democrate pentru atenţia pe care au acordat-o bătrânilor din acest centru. „Felicitări doamna deputat! Felicitari tuturor care au fost alături de dvs şi de bătrânii din Centrul de la Şişeşti! Vă mulţumesc în numele comunităţii şi al meu personal”, a declarat Marian Răducan, primarul comunei Şişeşti.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *