Femeile social-democrate din Mehedinţi, alături de bătrânii din Ilovăţ

OFSD_Mh_la_IlovatOrganizaţia de femei a PSD Mehedinţi a dorit să fie la sfârşitul acestei săptămâni alături de bătrânii de la căminul din Ilovăţ, judeţul Mehedinţi.

În acest sens, un grup de femei din cadrul PSD Mehedinţi, alături de deputata Alina Teiş, preşedintele interimar al OFSD Mehedinţi, s-au deplasat, sâmbătă, 21 aprilie 2018, la Centrul specializat pentru persoane cu handicap somatic şi senzorial din comuna Ilovăţ, unitate de îngrijire aflată în subordinea Consiliului Judeţean Mehedinţi, oferindu-le celor 40 de persoane internate în acest Centru pachete cu alimente şi fructe.

OFSD_Mh_la_Ilovat2Bătrânii din acest cămin au fost profund impresionaţi atât de vizita femeilor din PSD Mehedinţi, de pachetele oferite, dar mai ales de faptul că, fie şi pentru o scurtă perioadă de timp, singurătatea le-a fost alinată. La rândul lor, femeile social-democrate le-au promis acestor bătrâni că vor reveni să-i viziteze ori de câte ori vor putea.

OFSD_Mh_la_Ilovat1Deputata Alina Teiş a avut numai cuvinte de apreciere la adresa directoarei acestui Centru de bătrâni, Mariana Grigoriţă, care se îngrijeşte permanent ca aceşti bătrâni să beneficieze de toată asistenţa de care au nevoie.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *