După 10 ani, din nou la aceeaşi masă. Fotografii cu trei persoane ale administraţiei publice locale care leagă un deceniu

Screciu_Draghiea_TutuMartie 2009. Marius Screciu, actualul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, era instalat în funcţia de inspector şcolar general al IŞJ Mehedinţi. Ceremonia de instalare a avut loc la vechiul sediul al IŞJ Mehedinţi, unde, în prezenţa inspectorilor şcolari de la acea dată, au participat Nicolae Drăghiea şi Octavian Tuţu, ambii subprefecţi ai judeţului Mehedinţi.

În prezent, Nicolae Drăghiea este prefectul judeţului Mehedinţi, Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, iar Octavian Tuţu, subprefectul judeţului. Fotografia de mai jos, în care cei trei sunt, din nou, la aceeaşi masă, este făcută la începutul anului 2019, când prefectul a convocat o şedinţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Screciu_Draghiea_Tutu1Cu siguranţă, Nicolae Drăghiea, Marius Screciu şi Octavian Tuţu se vor mai întâlni pe parcursul acestui an în diferite împrejurări, pentru că toţi trei ocupă funcţii în cadrul administraţiei publice locale.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *