Drobeta Turnu Severin va avea internet gratuit în mai multe zone ale oraşului

marius_screciuÎncepând de anul viitor, în Drobeta Turnu Severin va fi internet gratuit în mai multe zone ale oraşului. Este vorba despre un proiect în valoare de 15.000 de euro, pe care municipalitatea îl va implementa cu sprijinul Uniunii Europene.

Zonele în care va exista internet gratuit sunt zona centrală, zonele pietonale, Pădurea Crihala, zona Spitalului Judeţean, dar şi în altele.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, spune că deocamdată nu a venit contractul semnat, însă în măsura în care este nevoie, municipalitatea poate să aloce o sumă de bani, în afară de cea primită de la Uniunea Europeană, pentru a acoperi şi alte zone publice ale oraşului. “Este un proiect cu sprijin de la Uniunea Europeană pentru internet gratuit în anumite zone ale oraşului, mai précis în zonele aglomerate. În măsura în care este nevoie, Primăria poate veni cu o sumă de bani pentru a extinde accesul gratuity la internet şi în parcuri, zone deschise. Este un lucru bun pentru oraş, având în vedere amploarea pe care a luat-o telefonia mobilă şi internetul, aşa că ne raliem tehnologiei moderne şi venim în întâmpinarea cetăţenilor”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *