Deputatul Ion Cupă: „Domnul Ivășchescu are experiența politică necesară în vederea pregătirii PMP Mehedinți pentru competițiile electorale ale acestui an”

Ion_Cupa_PMPPMP Mehedinți are un nou președinte.  Nicolae Ivășchescu, secretar de stat la Ministerul Muncii, a fost numit în funcția de președinte al PMP Mehedinți. Acesta îl înlocuiește pe Răzvan Roșca, consilier local severinean, care din anul 2017 deținea funcția de președinte al PMP Mehedinți.

Deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP, a transmis un comunicat prin care spune că această numire este una în măsură să întărească organizația în perspectiva alegerilor din acest an.

„Desemnarea, în ședința de ieri a Consiliului Național Executiv, a domnului Nicolae Ivășchescu în funcția de președinte interimar al PMP Mehedinți, în locul domnului Răzvan Roșca, este o decizie menită să întărească organizația județeană, marcând un restart politic absolut necesar.

Domnul Ivășchescu are experiența politică necesară în vederea pregătirii adecvate a PMP Mehedinți pentru competițiile electorale ale acestui an. Există și în județul Mehedinți o așteptare pozitivă a cetățenilor față de PMP care poate și trebuie să fie valorificată la maximum.

În calitate de Vicepreședinte național al PMP sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună care să ne permită să atingem și în judetul Mehedinți, la fel ca și în celelalte județe ale regiunii, obiectivul strategic, acela de a fi reprezentați, prin votul cetățenilor, în cat mai multe structuri ale administrației publice locale. Oltenia poate fi un motor puternic al PMP în alegerile locale și parlamentare din acest an”, se arată în comunicatul transmis de deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *