Deputata Alina Teiş, mai aproape de mehedinţeni prin intermediul propriului site

Alina_Teis_deputatPentru o informare obiectivă a sa ca persoană publică, dar şi pentru a fi într-un dialog permanent cu locuitorii judeţului Mehedinţi, deputata PSD de Mehedinţi, Alina Teiş, şi-a făcut propriul site de parlamentar al judeţului Mehedinţi. Prin intremediul acestui site, parlamentarul mehedinţean doreşte să fie mai aproape de cetăţenii judeţului, care îi pot scrie direct, folosind un formular electronic.

Alina Teiş precizează că, în afara audienţelor pe care le ţine vinerea la cabinetul său parlamentar, situat pe strada Traian, nr. 89, cetăţenii judeţului Mehedinţi mai au şi posibilitatea comunicării prin intermediul site-ului. Într-un comunicat de presă, deputata Alina Teiş a explicat necesitatea creării propriului site de parlamentar al judeţului.

“În urmă cu trei luni, în data de 4 septembrie 2017, am fost învestită în funcţia de deputat de Mehedinţi, ca membru al Camerei Deputaţilor din Parlamentul României. Acest fapt a fost posibil ca urmare a votului exprimat de mehedinţeni la alegerile parlamentare din luna decembrie a anului 2016. Vă mulţumesc mult pentru încrederea acordată!

Este o onoare pentru mine să vă reprezint în Camera Deputaţilor. Totodată, această poziţie de demnitate publică, dobândită prin votul dumneavoastră, constituie şi o mare responsabilitate pentru mine ca reprezentant al cetăţenilor judeţului Mehedinţi în Parlamentul României.

Pentru  o informare obiectivă a mea ca persoană publică, dar şi pentru o transparenţă a activităţii mele atât în legislativul ţării, cât şi la nivelul judeţului am creat un site personal, de deputat de Mehedinţi, unde puteţi găsi informaţiile necesare despre mine.

În acelaşi timp, site-ul îmi oferă posibilitatea să fiu într-un contact direct şi apropiat cu dumneavoastră, cetăţenii judeţului Mehedinţi, deoarece, pe de-o parte, aveţi posibilitatea să vă informaţi despre activitatea mea în Parlamentul României şi în judeţul Mehedinţi, iar, pe altă parte, să luaţi legătură cu mine prin intermediul acestui site şi să-mi aduceţi la cunoştinţă problemele şi doleanţele dumneavoastră.

Ca deputat, ca ales prin votul direct al mehedinţenilor, ştiu că principala mea obligaţie este aceea de a fi într-o legătură permanentă cu cetăţenii care m-au ales. De aceea, îmi doresc să fiu alături de dumneavoastră, să preiau de la dumneavoastră toate acele probleme cu care vă confruntaţi şi, în măsură posibilităţile, să acţionez fie pe linie legislativă, fie pe linia administraţiei publice locale. Consider că, în calitatea mea de demnitar, ales prin votul direct al mehedinţenilor, am obligaţia de a fi permanent alături de dumneavoastră, de a vă asculta şi a veni în sprijinul solicitărilor.

Pe lângă audienţele de la cabinetul parlamentar, situat pe strada Traian, nr. 89, puteţi lua legătura cu mine şi prin intermediul site-ului meu personal. Este o posibilitate mult mai accesibilă de a mă contacta şi a comunica direct cu mine, folosind formularul electronic de la rubrica „Contact”. În felul acesta îmi puteţi aduce la cunoştinţă problemele, nemulţumirile şi sugestiile dumneavoastră. Vă garantez că voi citi cu atenţie toate mesajele.

Pentru mine este foarte important să fiu într-un dialog permanent cu dumneavoastră pentru a afla ce cosideraţi că trebuie să facă un parlamentar şi cum poate ajuta judeţul Mehedinţi şi locuitorii săi. Vă asigur de tot sprijinul şi toată atenţia mea!”, se arată în comunicatul parlamentarului mehedinţean.

Site-ul deputatei PSD de Mehedinţi, Alina Teiş, poate fi accesat la adresa: http://www.alinateis.ro

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *