Deputata Alina Teiş: “Datoria mea ca parlamentar este să reprezint cât mai bine judeţul Mehedinţi”

Dep_Mh_Alina_TeisAlina Teiş, deputat PSD de Mehedinţi, este unul dintre cei mai activi parlamentari ai judeţului. Într-o perioadă de timp de mai puţin de un an de zile, Alina Teiş a avut o activitate susţinută atât în Camera Deputaţilor, cât şi ca prezenţă în circumscripţia în care a fost aleasă, judeţul Mehedinţi.

Ea a fost validată ca deputat de Mehedinţi în data de 4 septembrie 2017, prin HCD nr.65/2017. Alina Teiş este membră în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport şi în Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019.

Din luna martie a acestui an deţine funcţia de vicepreşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Norvegiei, iar din 2017 este membră a Grupurilor parlamnentare de prietenie cu republicile Serbia şi Finlanda.

Până în prezent, Alina Teiş a avut 21 de luări de cuvânt de la tribuna Camerei Deputaţilor, a susţinut 19 declaraţii politice, a iniţiat 36 de propuneri legislative şi a formulat o întrebare adresată Guvernului României. “Sunt deputat de Mehedinţi din luna septembrie a anului 2017. În perioada scursă de la validarea mandatului de parlamentar m-am întâlnit şi am vorbit cu mii de cetăţeni ai judeţului la diferite întâlniri pe care le-a avut fie în judeţ, fie în municipiul Drobeta Turnu Severin. De asemenea, am primit la cabinetul parlamentar sute de cetăţeni care au venit în audienţă, de la care am preluat problemele lor şi am încercat să-i ajut. De când deţin funcţia de deputat de Mehedinţi, am venit la fiecare sfârşit de săptămână în circumscripţie, unde m-am întâlnit cu cetăţeni ai judeţului. Consider că datoria mea ca parlamentar este să reprezint cât mai bine judeţul Mehedinţi, să am un contact permanent cu locuitorii săi şi să promovez cât mai bine judeţul care m-a trimis în Parlament fie prin activitatea mea parlamentară, fie prin discuţiile pe care le am cu oficiali ai administraţiei centrale sau ai ambasadelor cu care intru în contact. Voi continua să am întâlniri săptămânale cu cetăţenii judeţului Mehedinţi pe care să-i informez cu privire la activitatea mea ca reprezentant al lor în Parlamentul României”, a declarat deputata Alina Teiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *