Daniel Cîrjan: „Spitalului CFR a reușit implementarea acestui proiect și au achiziționat aparatură modernă, de ultimă generație”

Stela_Firu_Daniel_CirjanAm propus anul acesta alături de consilierii locali liberali alocarea sumei de 120.000 de lei către Spitalul C.F.R. în vederea dotării cu aparatură nouă a compartimentului de recuperare, medicină fizică și balneologie.
Am reușit în Consiliul Local ca anul acesta să fie primul în care se alocă bani din bugetul local pentru sistemul sanitar, pentru condiții mai bune de tratament pentru pacienți, în condițiile în care până anul acesta primăria nu a finanțat sănătatea.
În decurs de doar câteva luni de la alocarea acestor bani, conducerea Spitalului CFR a reușit implementarea acestui proiect și au achiziționat aparatură modernă, de ultimă generație, care să fie folosită de către toți locuitorii județului Mehedinți care au nevoie de tratament aici. La această secție, cea mai modernă din județ la acest moment, sunt tratați anual peste 1000 de persoane și sunt peste 550 de internări anuale iar gama de boli tratate în cadrul acestui compartiment este foarte diversă, începând cu grupul afecțiunilor osteoarticulare degenerative, afecțiuni sechelare postraumatice, afecțiuni reumatismale inflamatorii, continuând cu boli neurologice, adică bolnavi protezați osteoarticular și bolnavi cu afecțiuni cronice rematismale.

Daniel Cîrjan,
Viceprimar Drobeta Turnu Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *