Daniel Cîrjan: „Anul acesta s-a modernizat și ultimul cabinet medical școlar dentar, cel de la Școala generală Alice Voinescu”

Cirjan_cabinet_stomatologic1Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, prin Direcția de Asistență Socială, deține 5 cabinete medicale școlare dentare situate la Colegiul Tehnic Domnul Tudor, Colegiul Național Economi Theodor Costescu, Școala generală nr. 2 Alice Voinescu, Școala generală nr. 9 Constantin Negreanu și Școala generală nr. 14, fiecare dintre acestea având arondate unitățile de învățământ din municipiu.
Școala generală nr. 2 „Alice Voinescu” care are arondați peste 2000 de copii care învață la această școală, Școala nr.16, Liceul de Artă I.Șt.Paulian și Grădinița nr.7,  era singura unitate de învățământ din Drobeta Turnu Severin care avea cabinetul medical școlar dentar dotat cu aparatură de peste 30 de ani vechime.
„Anul acesta mi s-a îndeplinit un obiectiv și s-a modernizat și ultimul cabinet de la Școala nr.2, astfel încât putem spune astăzi că avem 5 cabinete școlare medicale dentare dotate cu aparatură de ultimă generație. Am spus-o și o repet : pentru mine investiția în educația și sănătatea copiilor noștri este prioritate. Având în vedere că au acces gratuit și beneficiază, cu acordul părinților, de consultații și chiar intervenții gratuite la aceste cabinete medicale școlare dentare, toți elevii sunt așteptați în condiții decente, cu aparatură modernă”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *