Dacă Eduard Koler rămâne în politică și administrația publică, Severinul a câștigat un politician care poate face mult bine

Eduard_Koler_PMP_DTSAm urmărit emisiunea televizată la care a fost invitat Eduard Koler, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, din curiozitatea de a vedea un om politic și un candidat nou pe scena politică locală. Cred că a fost și prima emisiune de televiziune la care domnul Koler a participat în această dublă calitate a sa.

Prestația sa a fost una foarte bună: fără trac, vorbire cursivă și clară, un discurs coerent, idei argumentative și viziune administrativă. Posedă forța și capacitatea de convingere și cred, din acest punct de vedere, că va reuși în campania electorală să convingă suficienți severineni că ideile sale pentru o administrație mult mai eficientă sunt foarte bună.

Am mai aflat tot în cadrul acelei emisiuni că Eduard Koler a călătorit foarte mult prin lume, că a văzut pe ce baze s-au dezvoltat țările civilizate, cum funcționează economiile țărilor dezvoltate și ce trebuie făcut și la noi ca să fim un oraș dezvoltat, pentru că, spunea dânsul, “spre deosebire de alte locuri, Severinul, ca oraș, are un imens potențial de dezvoltare”, în special dat de fluvial Dunărea, domnia sa lucrând în domeniul naval.

Referindu-se la posibilitățile de dezvoltare ale Severinului, Eduard Koler a spus, printer altele, că Severinul are un imens potențial de dezvoltare nu prin industria grea, ci prin turism și servicii; prin turism datorită Dunării și a obiectivelor turistice care sunt în municipiu, iar prin servicii evidențiind o gamă variată, inclusive cele de IT.

Eduard Koler face parte din noua generație de politicieni mehedințeni, un severinean născut și crescut în Severin, care, după cum declara, nu a lucrat niciodată la stat și cu statul. Provine din mediul de afaceri, unde a creat locuri de muncă și unde cunoaște foarte bine ce trebuie făcut pentru ca o investiție să aducă beneficii reale unui oraș sau unui județ.

Așa cum își prezintă ideile, cred că Eduard Koler are și forță, și determinare să-și pună în aplicare ideile și viziunea sa.

Nu știu dacă Eduard Koler va câștiga Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, nu știu dacă va ocupa vreo funcție în cadrul administrației publice locale după alegerile din 27 septembrie, însă ce știu cu siguranță este că, dacă Dacă Eduard Koler rămâne în politică și administrație și după alegerile locale, Severinul a câștigat un politician de perspectivă care poate să facă mult bine județului și municipiului Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *