Continuă lucrările de modernizare a străzilor din cartierul Schela de Sus

Screciu_SchelaLucrările de modernizare a străzilor din cartierul Schela de Sus aparținând de municipiul Drobeta Turnu Severin continuă datorită vremii care permite efectuarea anumitor lucrări. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a fost în această zonă unde se desfășoară lucrări, spunând, printre altele, că obiectivul său ca primar este acela ca toate cartierele orașului să aibă pusă la punct întreaga infrastructură.

Screciu_Schela1„Am reluat lucrările de investiții în cartierele Severinului și în Schela de Sus am început pregătirea străzilor pentru asfaltare, după ce anterior am introdus alimentarea cu gaz în zonă.
Pe strada Bucegi se intervine în aceste zile cu autogredere, urmează acoperirea cu balastru și în luna martie va fi realizată asfaltarea. Trotuarele vor fi și ele amenajate, astfel încât întreaga zonă să fie complet modernizată, după ce ani la rând a fost complet lăsată uitării.
Obiectivul meu este ca toate cartierele orașului să aibă pusă la punct întreaga infrastructură care duce la creșterea calității vieții cetățenilor, să creăm spații urbane noi în zonele degradate și să mărim numărul de spații verzi în oraș”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *