Constantin Trusca are toate motivele sa creada in Mehedinti

Trusca_afis

Constantin Truşcă, primarul comuniei Şimian, face parte din categoria tinerilor politicieni mehedinţeni, un politician pentru care responsabilitatea este sinonimă cu rezultatele obţinute. În timpul celor patru ani ai primului mandate de primar, a transformat radical comuna Şimian, dovedindu-se un primar responsabil şi competent în exercitarea funcţiei sale administrative.

Dovada implicării sale extreme de eficiente ca primar al Comunei Şimian, cea mai mare comună a judeţului Mehedinţi, este reflectată atât de realizările remarcabile avute pentru această comună şi locuitorii săi, cât şi de rezultatul votului pe care l-a obţinut pentru cel de-al doilea mandate de primar.

La alegerile locale din vara acestui an Constantin Truşcă a fost reales în funcţia de primar al comunei Şimian cu 99%, obţinând un număr de 3933 de voturi, în timp ce candidatul de pe locul doi a obţinut doar 152 de voturi. Constantin Truşcă a obţinut la alegerile locale din vara acestui an cel mai mare procent al unui primar de comună din judeţul Mehedinţi, o comună echivalentă, practic, cu un oraş.

Constantin Truşcă este acum candidatul PSD Mehedinţi pe primul loc pentru Camera Deputaţilor. Fără îndoială că această nominalizare, dar mai ales perspectiva sigură a deţinerii funcţiei de deputat constituie pentru Constantin Truşcă o altă provocare. Însă din experienţa administrativă acumulată şi aplicată eficient la nivelul Primăriei comunei Şimian, are toate motivele să creadă că va reuşi.

“Mă aflu în faţa unui nou început şi îmi doresc să fie bazat, de asemenea, pe aceleaşi principii care m-au caracterizat şi în cei 4 ani de administraţie publică locală.
Am recitit, zilele trecute, platforma program folosită atunci când am candidat, în 2012, pentru Primăria Comunei Şimian. Pot spune că am fost plăcut surprins când am constatat că aproximativ 90% din lucrurile propuse atunci, au fost realizate pe parcursul acestor ani. În urmatoarea perioadă, vă voi prezenta şi dumneavoastră obiectivele realizate cu şi pentru locuitorii comunei. Împreună am reuşit să formăm în cadrul Primăriei Şimian, o echipă performantă şi am dovedit că dorinţa şi implicarea reprezintă cheia succesului.
Îmi doresc ca alături de colegii mei, să reuşim să închegăm şi în Parlamentul României, o echipă care să lupte pentru binele şi bunăstarea cetăţenilor.
Candidez pentru Mehedinţi şi pentru mehedinţeni, iar împreună sper să realizăm un sacru ideal, acela ca, pentru toţi românii, România să fie ACASĂ!!!”, a declarat Constantin Truşcă la startul campaniei pentru alegerile parlamentare.

Constantin Truşcă are toate motivele să îndrăznească să creadă în capacitatea sa şi în judeţul Mehedinţi!

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *