Constantin Gherghe, nou look in campania PMP Mehedinti

Gherghe12Fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, are un nou look. Constantin Gherghe apare în câteva poze din campanie electorală a PMP Mehedinţi, alături de candidaţii acestei formaţiuni politice, purtând barbă.

Gherghe11Dincolo de noua înfăţişare a fostului primar, mai importantă este implicarea sa în campania electorală. Constantin Gherghe este preşedintele PMP Mehedinţi şi un om care este în continuare apreciat de un număr însemnat din locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin, dar şi din judeţul Mehedinţi pentru ce a făcut în cele două mandate de primar.

De aceea implicarea sa alături de candidaţii PMP Mehedinţi aduce un plus de încredere, PMP Mehedinţi putând obţine atât prin prezenţa sa, dar şi prin prestaţia lui Gelu Vişan, candidatul PMP Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor, un procent bun în judeţ.

În această campanie electorală, Gelu Vişan a fost prin foarte multe localităţi rurale, unde a cunoscut adevăratele probleme cu care locuitorii acesto zone se confruntă. „Am revenit la Broşteni şi la Baia deAramă. Oare Julien stă de vorbă cu vreun agricultor din Oltenia? Nu tu subvenţii la animale – şi acelea mult prea mici în comparaţie cu Franţa, de exemplu – ţară favorizată de Julien când era comisar european, nu tu fonduri europene, nimic, nici un sprijin. Cu toate acestea oamenii rezistă cu stoicism şi se încăpăţânează să creadă că vor veni şi vremuri mai bune”, declară Gelu Vişan,  mâhnit de ce a văzut în zona rurală a judeţului Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *