Conferinţa judeţeană a TSD Mehedinţi

TSD_MH1Sâmbătă 18 noiembrie 2017 a avut loc Conferinţa judeţeană de alegeri a TSD Mehedinţi, prilej cu care tinerii social-democraţi mehedinţeni şi-au ales o nouă conducere care să-i reprezinte în perioada următoare.

La eveniment a participat şi întreaga conducere a PSD Mehedinţi: Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, Marius Screciu preşedinte executiv al PSD Mehedinţi şi preşedin™e al PSD Drobeta Turnu Severin, senatorul Liviu Mazilu, secretarul general al PSD Mehedinţi, deputaţii Alina Teiş, Alexandru Bălănescu şi Vlad Bontea. De asemenea în sala Teatrului au fost prezent un număr foarte mare de tineri social-democraţi mehedinţeni.

Lucrările Conferinţei judeţeane de alegeri a TSD Mehedinţi au fost conduse de către Gabriel Petrea, preşedintele tineretului social-democrat, care a spus, printre altele, că tinerii trebuie să se implice mai mult. “Tinerii PSD sunt cei mai apreciaţi. Vă felicit pentru munca voastră de zi cu zi şi cred că următorii ani constituie o mare provocare pentru noi. Ne-am organizat foarte bine, avem cei mai mulţi tineri aleşi locali, în Parlamentul României. Trebuie să discutăm de competenţe, de proiecte. Vrem să avem o Românie pentru tineri. Acesta este proiectul nostrum pe termen lung şi am încredere că împreună putem duce la bun sfârşit acest proiect”, le-a transmis Gabriel Petrea tinerilor social-democraţi mehedinţeni.

În raportul de activitate al organizaţiein judeţene s-a evidenţiat faptul că TSD Mehedinţi a avut o activitate susţinută de consolidare a organizaţiilor locale, iar tinerii social-democraţi mehedinţeni au fost prezenţi în toate localităţile judeţului, au desfăşurat adunări şi au fost desemnaţi pentru a ocupa funcţii de consilieri local sau judeţeni.

„Am constat cu bucurie entuziasmul tinerilor social-democraţi mehedinţeni de se implica în politică, de a genera idei constructive, utile pentru schimbarea în bine a comunităţilor din care aceştia fac parte. Îi felicit pentru entuziasmul lor, pentru ideile creative, pentru activitatile desfăşurate pentru comunitate şi, în mod special, pentru unitatea de care dau dovadă, fiind binecunoscut faptul ca TSD Mehedinţi este o mare şi frumoasă familie, asigurandu-i, totodată, că îi voi sprijini în oricare activitate întreprinsă”, a declarat şi Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi.

În urma conferinţei judeţene, Bogdan Simcea a fost ales în funcţia de preşedinte al TSD Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *