Angajații DGASPC Mehedinți, ai Consiliului Județean și ai celorlalte instituții subordonate vor primi salariile luni, 16 martie 2020

Aladin_sedinta_CJConsilierii județeni au aprobat modificarea bugetului județului, aprobat în data de 18.02.2020, cu alocarea sumei de 19,8 milioane lei pentru funcționarea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului. Asta înseamnă că luni, 16 martie 2020, angajații DGASPC, ai Consiliului Județean și ale celorlalte instituții subordonate vor primi salariile.

„Soluția prezentată a fost luată pentru că oamenii nu au de ce să sufere din cauza unui Guvern iresponsabil care potrivit legii, trebuia să aloce 90% din fondurile necesare DGASPC și a alocat doar 12%. În concret, Guvernul PNL a alocat 10,5 milioane lei, iar Consiliul Județean a alocat 19,8 milioane lei.Consilierii județeni au agreat soluția propusă și au votat proiectul în unanimitate.
Am convingerea că hotărârea aprobată astăzi va primi avizul de legalitate cu celeritate din partea prefectului județului, astfel încât situația să se deblocheze în cel mai scurt timp.
În cursul zilei de luni, toți salariații de la DGASPC, Consiliul Județean și cei ai celorlalte instituții subordonate vor primi salariile”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *