Alina Teiș, după CEx OFSD: “Organizația este o structură puternică și foarte unită a PSD, care va sprijini toate activitățile guvernamentale și parlamentare”

Alina_Teis_Viorica_DancilaMiercuri, 19 iunie 2019, a avut loc ședința CEx al OFSD, întâlnire la care au participat președintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, ministrul Muncii și Justiței Sociale, Marius Constantin Budai, secretarul general interimar al PSD, Rodica Nassar, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, parlamentare din Senat și Camera Deputaților, președintele de organizații județene ale OFSD din țară.

În cadrul acestei întâlniri au fost prezentate principalele direcții de acțiune, politice și guvernamentale și s-a reiterat mesajul de unitate și deschidere ale partidului, din perspectiva pregătirii congresului extraordinar al PSD. De asemenea, din discuții a reieșit faptul că OFSD este o organizație implicată în activitatea de partid.

Prezentă la această întâlnire a fost și deputata PSD de Mehedinți, Alina Teiș, totodată președinta OFSD Mehedinți, care a subliniat la finalul întâlnirii importanța acestei organizații și strategia politică pe care o are în vedere în perioada următoare.

“Am participat la ședința Comitetului Executiv Național al Organizației de Femei a Partidului Social Democrat, unde am avut o serie de teme în dezbatere, cum ar fi: analiza rezultatelor alegerilor europarlamentare, organizarea Congresului extraordinar al PSD din data de 29 iunie 2019, prezentarea proiectelor guvernamentale, mai ales în domeniul politicilor sociale, pregătirea pentru viitoarele campanii electorale, consolidarea organizațiilor OFSD, organizarea Școlii politice de vară a OFSD. Pot să vă spun că OFSD este o organizație puternică și îndreptată spre valorile europene. Am decis ca OFSD să se deschidă mai mult către tineri, profesori, medici, organizații non-profit, care pot aduce un plus în domeniile în care activează și pot crea bunăstare unei largi categorii de cetățeni. Pe de altă parte, vreau să vă spun că OFSD este o structură puternică și foarte unită a PSD, care va sprijini toate activitățile guvernamentale și parlamentare. În ceea ce privește unitatea OFSD, consider că aceasta în solidaritatea dintre membrii săi, mai ales în momentele dificile, iar referitor la acest aspect considerăm că numai prin munca noastră și prin rezultatele concrete pe care le avem vom recâștiga încrederea oamenilor”, a declarat Alina Teiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *