Alina Teiş, deputat PSD de Mehedinţi: “Mă voi implica pentru a promova zona de nord a Mehedinţiului”

Sarbatoarea_Liliacului_PonoareleDeputata PSD de Mehedinţi, Alina Teiş, a participat pentru prima oară în calitate de parlamentar al judeţului la “Sărbătoarea Liliacului” de la Ponoarele, judeţul Mehedinţi, în zilele de 5-6 mai 2018, un eveniment de tradiţie şi care se bucură de o prezenţă tot mai mare.

Cu acest prilej, ea a declarat că, în calitate de deputat de Mehedinţi, doreşte să se implice pentru a promova această zonă de nord a judeţului Mehedinţi, astfel încât potenţialul turistic de care beneficiază să fie valorificat.

Sarbatoarea_Liliacului_Ponoarele1“Anul acesta a fost primul an în care am participat în calitate de deputat de Mehedinţi la „Sărbătoarea Liliacului” de la Ponoarele, un eveniment devenit deja de tradiţie în judeţul Mehedinţi. Este un loc binecuvântat de Dumnezeu, un ţinut încărcat de legendă şi de o frumuseţe ireală. M-a impresionat numărul foarte mare de participanţi, organizarea evenimentului cultural, frumuseţea locului şi a oamenilor din această zonă de nord a judeţului, care păstrează nealterate tradiţiile populare. Am avut posibilitatea să discut atât cu primarul comunei Ponoarele, Iulian Cerbu, cât şi cu foarte mulţi cetăţeni. I-am asigurat pe toţi că, în calitatea mea de parlamentar de Mehedinţi, mă voi implica pentru a promova această zonă de un pitoresc aparte, astfel încât să se dezvolte în primul rând din punct de vedere turistic, pentru că are un imens potenţial turistic, care poate fi valorificat în interesul comunităţii şi al locuitorilor ei. Totodată, i-am asigurat că voi reveni ori de câte ori voi putea în această comună, pentru a sta de vorbă cu ei, să aflu probleme cu care se confruntă şi să-i ajut atât cât îmi stă în putinţă”, a declarat Alina Teiş.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *