Alin Chirilă – politicianul anului 2017 în judeţul Mehedinţi

Alin_ChirilaÎn luna ianuarie a anului 2017 Alin Chirilă era numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene din cadrul Guvernului României.

Evident această numire s-a făcut cu acordul preşedintelui PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, care, de altfel, a şi spus că numirea lui Alin Chirilă în această importantă funcţie din cadrul Guvernului României, a administraţiei centrale, va fi una de bun augur pentru judeţul Mehedinţi. “L-am propus pe domnul Alin Chirilă să ocupe funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene convins fiind că este un câştig pentru judeţul Mehedinţi, în contextul în care atragerea de fonduri europene şi guvernamentale reprezintă o prioritate a Consiliului Judeţean Mehedinţi. Faptul că un mehedinţean va ocupa postul de secretar de stat în acest minister ne poate ajuta foarte mult pe viitor.”, declara Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al PSD Mehedinţi.

Într-adevăr, această numire a fost una benefică pentru judeţul Mehedinţi, iar opţiunea preşedintelui Aladin Georgescu a fost una inspirată. Pe parcursul acestui an, Alin Chirilă şi-a adus o contribuţie importantă din postura sa de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene la alocarea de importante fonduri pentru dezvoltarea judeţului Mehedinţi în cadrul unor mari şi importante proiecte ale judeţului şi municipiului Drobeta Turnu Severin, semnate la minister de către reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene şi locale.

Pentru această contribuţie, revista “Cafeneaua politică şi literară” îl declară pe Alin Chirilă politicianul anului 2017 în judeţul Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *