Aladin Georgescu va conduce PSD Mehedinti la victoria in alegerile parlamentare

Aladin_Georgescu_psd_mhAlegerile parlamentare din acest an constituie o miză mare pentru toate partidele politice implicate în această competiţie electorală. În acelaşi timp este şi o dorinţă a liderilor de partide, unii dintre ei candidaţi, pentru a obţine un rezultat foarte bun pentru partidele lor.

Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, este unul dintre liderii politici mehedinţeni care îşi doresc un scor foarte bun pentru partidul pe care îl conduce.

Deşi nu este candidat la alegerile parlamentare, Aladin Georgescu este direct interesat ca PSD Mehedinţi să obţină un scor foarte bun la acest scrutin electoral. Este pentru prima dată când Aladin Georgescu conduce PSD Mehedinţi, în calitate de preşedinte, la un scrutin parlamentar. La alegerile locale din vara acestui an, PSD Mehedinţi, cu Aladin Georgescu în fruntea sa, a obţinut cel mai mare scor electoral şi cel mai mare număr de primari din tot judeţul, respectiv 55 din cei 66 de primari ai judeţului, incluzând şi toate oraşele judeţului.

Un astfel de rezultat oferă PSD Mehedinţi o perspectivă mai mult decât favorabilă. În aceste condiţii este tot mai evident că Aladin Georgescu va conduce PSD Mehedinţi la victoria în alegerile parlamentare din luna decembrie. Nu se ştie cu certitudine care va fi diferenţa de voturi dintre PSD Mehedinţi şi principalul său adversar politic, PNL Mehedinţi, însă nu există niciun dubiu că partidul condos de Aladin Georgescu nu va câştiga aceste alegeri.

Aladin Georgescu este un lider de partid care s-a afirmat mult în ultimii ani, îndeosebi de când este preşedintele PSD Mehedinţi, devenind, practic, în acest moment cel mai important politician al judeţului. Ascensiunea sa politică s-a produs după ce a preluat funcţia de preşedinte al PSD Mehedinţi, iar scrutinul local din vara acestui an a demonstrate că Aladin Georgescu este un politician de forţă, cu suficientă maturitate politică. Meritul său în calitate de preşedinte al PSD Mehedinţi a fost acela că a avut abilitatea necesară de a propune drept candidaţi la alegerile locale oameni credibili, în cea mai mare parte primari, care au făcut ceva pentru comunităţile lor, dovadă că au fost realeşi în funcţie, dar şi faptul că a consolidat organizaţia judeţeană de partid pe care o conduce. De asemenea, în calitate de lider politic a adoptat o strategie electorală care în final s-a dovedit a fi una foarte eficientă, rezultatul de la alegerile locale fiind o confirmare a acestei realităţi.

Pentru alegerile parlamentare de luna viitoare, PSD Mehedinţi se bazează pe aportul acestor primari, aleşi care vor contribui în mod decisiv la victoria PSD Mehedinţi. Rolul lor va fi unul determinant, cu atât mai mult cu cât candidaţii pe locuri elegibile ai PSD Mehedinţi la alegerile parlamentare au fost propuşi cu acordul lor. Un primar, Constantin Truşcă, primarul Comunei Şimian, cea mai mare comună a judeţului, este, de altfel, primul pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor a PSD Mehedinţi.

În aceste condiţii este cât se poate de limpede că toţi primarii PSD Mehedinţi se vor mobilize exemplar pentru a aduce cât mai multe voturi partidului, astfel încât să obţină un rezultat foarte bun. Pe altă parte, PSD Mehedinţi este cel mai puternic partid politic din judeţ, având structuri teritoriale foarte bine organizate. Aceste organizaţii locale de partid ale PSD Mehedinţi sunt cele care printr-o mobilizare foarte bună vor obţine rezultatul electoral propus de partid.

Aladin Georgescu este un politician mehedinţean aflat la începutul carirei sale politice. Evoluţia sa politică de până acum, dar mai ales rezultatele electorale remarcabile obţinute în fruntea PSD Mehedinţi îi conferă statutul de politician de perspectivă al judeţului.

Ca şi scrutinul local din vara acestui an, şi alegerile parlamentare din luna decembrie sunt o mare provocare politică pentru preşedintele Aladin Georgescu. Din acest punct de vedere, obţinerea unui scor foarte bun la parlamentare pentru PSD Mehedinţi constituie pentru preşedintele acestui partid nu doar o responsabilitate politică, ci şi o dorinţă personală de a demonstra că este un politician autentic, un lider de partid care şi-a asumat pe deplin acest rol.

Mircea Popescu      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *