Aladin Georgescu, reales președinte al PSD Mehedinți

Aladin Georgescu a fost reales în funcția de președinte al PSD Mehedinți pentru încă un mandat de 4 ani în urma Conferinței județene de alegeri, care a avut loc joi.

La eveniment a participat conducerea PSD, formată din Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD și ministrul Transporturilor, dar și Petre Daea, ministrul Agriculturii, și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

„Votul de astăzi al colegilor, pentru un nou mandat de președinte al PSD Mehedinți, mă onorează, mă responsabilizează și mă mobilizează pentru ca alături de colegii mei, din cadrul PSD Mehedinți, să ne menținem între județele cu bune rezultate la alegerile care vor urma”, a declarat Aladin Georgescu la finalul lucrărilor Conferinței județene de alegeri.

Aladin Georgescu este președinte al PSD Mehedinți din anul 2014 când a a deevenit președinte interimar al formațiunii politice. În anul 2015 a fost ales președintele PSD Mehedinți în cadrul Conferinței județene de alegeri, iar de atunci a fost reales de fiecare dată în funcțian de președinte.