Aladin Georgescu – politicianul anului 2016 în judeţul Mehedinţi

Aladin_GeorgescuPentru Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, anul 2016 a fost unul foarte bun, cel mai fast an al carierei sale politice. În 2016, Aladin Georgescu, în calitatea sa de preşedinte al PSD Mehedinţi, a obţinut cele mai mari rezultate electorale la cele două tipuri de alegeri din acest an: locale şi parlamentare.

Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, este politicianul local care a înregistrat cea mai spectaculoasă evoluţie politică în ultimii ani, ajungând în prezent să fie cel mai important lider politic al judeţului, preşedintele celui mai puternic partid politic local. Anvergura sa politică s-a observat la scrutinul local din vara acestui an când PSD Mehedinţi, condus de Aladin Georgescu, a obţinut un scor electoral foarte bun. La această victorie a PSD Mehedinţi o contribuţie importantă a avut-o şi preşedintele Aladin Georgescu, politicianul care a ştiut, alături de echipa sa din conducerea partidului, să adopte o strategie politică şi electorală eficientă, care în cele din urmă a dat roade. Meritul său a fost acela că a păstrat partidul unit şi că a propus drept candidaţi primari competenţi, credibili şi apreciaţi, edili pe care i-a sprijinit în proiectele demarate în comunităţile lor.

Rezultatul de la urne a fost unul peste aşteptări, PSD Mehedinţi câştigând categoric alegerile în judeţ. Partidul a obţinut cel mai mare număr de primari, respectiv 55 din 66 de primării ale judeţului, incluzând şi cele 5 oraşe, dar şi majoritatea consilierilor judeţeni. A fost cea mai spectaculoasă victorie a PSD Mehedinţi din toată istoria sa la un scrutin local, iar aceasta s-a întâmplat când partidul a fost condus de către Aladin Georgescu.

Ca urmare a acestui rezultat electoral remarcabil, Aladin Georgescu a fost reales de către colegii săi consilieri în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. A fost o alegere corectă şi o încununare a unei evoluţii politice foarte bune pentru un tânăr politician local, aşa cum este Aladin Georgescu.

PSD Mehedinţi a câştigat într-o manieră categorică şi scrutinul parlamentar din data de 11 decembrie, zbrobindu-şi toti adversarii politici. Cu un procent de 62% PSD Mehedinţi a demonstrat că este cea mai puternică forţă politică a judeţului şi singura care contează. Un astfel de rezultat era previzibil, în condiţiile în care PSD Mehedinţi a câştigat în aceeaşi manieră şi scrutinul local din vara acestui an.

Ceea ce este mai important este faptul că rezultatul obţinut de PSD Mehedinţi la aceste alegeri este cel mai mare din anul 1990.

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a condus în ultimii doi ani un partid a cărui forţă s-a observat atât la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare din acest an. Prin acest rezultate, Aladin Georgescu a demonstrat că este un politician important, cel mai important politician în acest moment al judeţului.

În urma acestor rezultate electorale remarcabile, în calitatea sa de preşedinte de partid, Aladin Georgescu este în acest moment cel mai în formă politician mehedinţean al judeţului şi liderul cu cel mai mare potenţial de creştere politică în perioada următoare. Din acest punct de vedere, Aladin Georgescu are toate premisele să se afirme în forţă ca lider politic.

Şi pe linie administrativă, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu a continuat procesul de modernizare al judeţului, prin derularea unor proiecte importante pentru judeţ, dar şi prin atragerea de fonduri.

Pentru rezultatele electorale excepţionale ca preşedinte al PSD Mehedinţi, dar şi pentru activitatea administrativă din fruntea Consiliului Judeţean Mehedinţi, revista „Cafeneaua politică şi literară” îl declară pe Aladin Georgescu politicianul anului 2016 în judeţul Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *