Aladin Georgescu, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți: „Am convingerea că vom continua să dezvoltăm județul”

Aladin_candidatura_CJPreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și-a depus, candidatura pentru un nou mandat din partea PSD Mehedinți la alegerile locale din data de 27 septembrie. Aladin Georgescu a declarat cu acest prilej că în mandatul său a făcut multe lucruri bune în județ, multe investiții și că acest proces de dezvoltare trebuie să continue.
Aladin_candidatura_CJ1„Le mulțumesc celor 20.000 de mehedințeni care au semnat pe lista de susținători și tuturor mehedințenilor care mi-au fost alături în primul mandat!

Mulțumesc tuturor colegilor din PSD care au fost astăzi alături de mine, le mulțumesc celor care m-au susținut și au sprijinit ca în mandatul 2016-2020 să investim în județ peste 1,3 miliarde lei prin PNDL în proiecte în aproape toate localitățile județului.

Oamenii au acum iluminat public, apă curentă, canalizare, asfalt pe drumurile locale. Mă angajam în fața mehedințenilor în urmă cu 4 ani că voi acorda o importanță deosebită infrastructurii rutiere și de sănătate. Acum avem în lucru jumătate din rețeaua de drumuri județene din Mehedinți și șase proiecte implementate cu fonduri europene pentru ca sistemul de sănătate din județ să se schimbe complet și să fie ceea ce merită să aibă mehedințenii. În plus, se reabilitează și se modernizează Spitalele din Vânju Mare și Strehaia și am speranța că ele se vor redeschide în scurt timp.
Dezvoltarea pleacă de la infrastructură, iar în mandatul 2016-2020 am creat cadrul pentru următorul pas, acela de a deschide județul pentru investitori, pentru un turism de calitate, pentru o dezvoltare durabilă și economică, pentru un trai mai bun și mai sigur!

PSD are o echipă puternică în județul Mehedinți și venim în fața dumneavoastră cu fapte, cu tot ceea ce am făcut în ultimii ani și cu dorința de a duce lucrurile mai departe!

Am convingerea că vom continua să dezvoltăm județul împreună cu colegii din PSD și cu un Guvern PSD, așa cum am făcut-o în ultimii ani!”, a declarat Aladin Georgescu, candidatul PSD Mehedinți pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *