Aladin Georgescu: „CJ Mehedinţi asigură permanenţa. Pe drumurile publice se intervine cu utilaje şi material antiderapant”

Aladin_Georgescu_CJMHJudeţul Mehedinţi se află din această dimineaţă şi până duminică la ora 12 sub avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente şi se va depune strat consistent de zăpadă, care va acoperi şoselele. Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a dat asigurări că instituţia publică pe care o conduce a luat toate măsurile pentru a interveni pe drumurile judeţene, astfel încât să se poată circula.

„La nivelul Consiliului Judeţean Mehedinţi asigurăm permanenţa, la fel şi la nivelul primăriilor, pe toată durata manifestării fenomenelor meteo severe. De asemenea, pe drumurile publice se intervine deja, cu utilaje şi material antiderapant pentru înlăturarea efectelor ninsorilor şi poleiului”, a declarat Aladin Georgescu.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi recomandă cetăţenilor să evite să plece la drum în acest interval, iar dăcă o facă să aibă autovehiculele echipate. „Ar fi bine ca în această perioadă, cetăţenii să nu plece la drum decât dacă este absolut necesar, iar dacă o fac, să aibă autovehiculele dotate cu anvelope de iarnă şi lanţuri pentru a le folosi în caz de nevoie. Totodată, este foarte important ca la volan, şoferii să manifeste o atitudine corespunzătoare, să nu circule cu viteză mare, să păstreze distanţa regulamentară în trafic şi să folosească frâna de motor atunci când este cazul”, a mai spus Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *