Aladin Georgescu: „CJ Mehedinți are proiecte de peste 1000 milioane lei. Banii județului nu i-a luat Aladin Georgescu acasă”

Aladin_CJJJPreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, aduce lămuriri în privința banilor pe care instituția publică în fruntea căreia e îi derulează. Această precizare, spune Aladin Georgescu, este necesară în contextul în care CJ Mehedinți nu poate aloca sumele necesare pentru Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

„Înainte ca cititorii să pice în plasa manipulării celor care s-au văzut în funcții înalte după ce PNL a preluat guvernarea, consider că sunt necesare câteva precizări prin care să lămurim situația bugetului Consiliului Județean Mehedinți care nu poate acoperi cheltuielile Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.
Banii județului nu i-a luat Aladin Georgescu acasă și cred că asta este clar pentru toată lumea. Instituția pe care cu onoare o reprezint a derulat în ultimii patru ani și derulează în continuare proiecte în valoare de peste 1000 milioane lei. Sunt proiecte de infrastructură rutieră, de sănătate, de cultură sau de învățământ special pe care toți locuitorii acestui județ le merită și de care au nevoie indiferent de preferințele politice ale fiecăruia. Este cea mai amplă reabilitare și modenizare a clădirii Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin de la construirea ei și sunt cele mai importante drumuri județene care se modenizează sau se reabilitează.
Multe dintre proiecte se derulează cu fonduri europene. Atașez lista proiectelor, dar și contribuția Consiliului Județean Mehedinți la aceste proiecte constând în cheltuieli neeligibile și cofinanțare. Sigur că anul acesta începe implementarea proiectelor semnate în cursul anului 2019, cu sprijinul Guvernului PSD și a fost necesar să alocăm din bugetul județului sume considerabile.
În decursul guvernării PSD, membrii Executivului au înțeles cum se împart banii și pentru că le-a păsat de creșterea condițiilor de trai și au vrut ca mehedințenii să beneficieze de tratament în condiții decente, au alocat bani atât pentru aceste proiecte, cât și pentru funcționarea DGASPC Mehedinți.
În puținul timp de când guvernează, PNL ne-a dovedit tuturor că nu le pasă nici de investiții, nici de salariile mehedințenilor și românilor și nici de hrana și îmbrăcămintea persoanelor instituționalizate pentru că au nevoi speciale”, a declarat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *