Aladin Georgescu: „Cer, de urgență, managerului Spitalului Județean să ia măsurile ce se impun în cazul asistentei medicale”

Aladin_Georgescu15Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, instituția în subordinea căreia se află Spitalul Județean de Urgențe Drobeta Turnu Severin, a reacționat la știrea apărută în presă potrivit căreia o asistentă medicală de la această unitate spitalicească a țipat la o pacientă care acuza dureri mari.

Președintele CJ Mehedinți s-a arătat consternat de limbajul acesteia și spune că a cerut managerului Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin să ia măsurile ce se impun în cazul angajatei respective.

„Urmare a materialelor apărute în presă, cu privire la limbajul total nepotrivit al cadrului medical de la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, fac următoarele precizări:

Sunt consternat de limbajul cadrului medical, la patul pacientei! Dezaprob întru totul un astfel de comportament al personalului medical, cu atât mai mult cu cât asistenta i s-a adresat unei minore aflată în stare post-operatorie. Cer, de urgență, managerului Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin să ia măsurile ce se impun în cazul angajatei respective și vreau să îi asigur pe mehedințeni că nu tolerez un astfel de comportament din partea personalului medical la adresa pacienților.

Cer scuze, personal, familiei pacientei și îi doresc recuperare cât mai rapidă victimei și așa în suferință, care a fost nevoită să asculte acele cuvinte deloc încurajatoare, cum ne-am aștepta să primească bolnavii, din partea cadrelor medicale”, a spus Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *