Adăpostul pentru persoanele fără locuință din Drobeta Turnu Severin, pregătit pentru iarnă

AdapostAutoritatea locală din municipiul Drobeta Turnu Severin se preocupă de persoanele fără locuință. Deși nu este foarte frig, autoritățile locale au luat măsurile pentru a veni în sprijinul acestora. În acest sens, viceprimarul Daniel Cîrjan a verificat stadiul în care se află acest adăpost de la Halânga, spunând că acesta este pregătit să-i primească pe cei care au nevoie în această iarnă.

Adapost1„Am verificat pe teren stadiul pregătirii Adăpostului pentru persoanele fără locuință din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Adăpostul are o capacitate de 16 locuri, la nevoie putând fi suplimentat până la 20 de locuri, locuri suficiente având în vedere că media anii trecuți a fost de aproximativ 15 persoane.
Deocamdată temperaturile ridicate nu impun prezența persoanelor fără adăpost la această locație, dar noi vrem să fim pregătiți cu tot ce trebuie pentru momentul când temperaturile vor scădea.
Pe perioada temperaturilor scăzute, oamenii fără adăpost vor beneficia de condiții decente de trai, căldură, precum și 3 mese pe zi.
Legea prevede că Adăpostul să funcționeze pe perioadele de ger extrem, la temperaturi cu minus.
Datoria noastră e să avem grijă de cei mai necăjiți, astfel căatunci când va veni momentul Poliția Locală va identifica persoanele fără locuință pentru a fi transportate în adăpost”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *