A început distribuirea pachetelor de protecție pentru fiecare familie din Drobeta Turnu Severin. Acțiunea va dura aproximativ două săptămâni

Screciu_pachetÎncepând de astăzi, joi, 9 aprilie 2020, a început distribuirea pachetelor de protecție pentru fiecare familie din Drobeta Turnu Severin. Aceste pachete constau în: Gel dezinfectant, Alcool sanitar, Mănuși, Măști de protecție, Săpun antibacterian, Declarații pe propria răspundere. Acțiunea va dura aproximativ două săptămâni.

„Primele 5.000 de pachete dintr-un total de 30.000, cu produse de protecție împotriva pandemiei, au plecat de astăzi spre casele severinenilor, pentru a le veni în ajutor în această perioadă.

Acțiunea va dura aproximativ două săptămâni, fiind desfășurată cu respectarea condițiilor de siguranță, atât pentru beneficiari, cât și pentru personalul angrenat în această operațiune.

Vom reveni la adresele unde nu vom găsi pe cineva acasă, dar îi rog și pe membrii familiilor care nu intră în posesia produselor, să ne semnaleze acest lucru, la linia TelVerde 0800.800.861 (apel gratuit).

Fiecare pachet conține: Gel dezinfectant, Alcool sanitar, Mănuși, Măști de protecție, Săpun antibacterian, Declarații pe propria răspundere.

În perioada următoare vom mai achiziționa măști, pe care le vom distribui gratuit în magazine, piețe, în special către persoanele vârstnice, care ies din locuință în intervalul 11.00-13.00.

Mulțumesc celor implicați în această amplă acțiune, le doresc multă sănătate tuturor severinenilor și le adresez rugămintea să ne sprijine eforturile, prin protejarea lor și a celor dragi”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *