A demarat asfaltarea drumului între Bălăcița și Oprișor

Asfaltare_BalacitaAstăzi a început asfaltarea pe DJ561A, între Bălăcița (intersecția cu DJ 606) și Oprișor (intersecția cu DJ563), acesta fiind Lotul 3 din cadrul proiectului de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene în Mehedinți, proiect derulat de Consiliul Județean Mehedinți.
Asfaltare_Balacita1„Asfaltarea a început din comuna Bălăcița, iar din discuțiile purtate astăzi, la fața locului, cu reprezentanții constructorului, am primit asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni se va turna primul strat de asfalt pe toată lungimea tronsonului de 11,8 km, până în Oprișor.

Este vorba despre un drum grav afectat de trafic de-a lungul timpului pe care l-am introdus în cadrul acestui proiect amplu care vizează infrastructura rutieră, pentru ca oamenii să poată circula în condiții foarte bune și în siguranță!

Iată, acum se concretizează promisiunile pe care mi le-am asumat și mă bucur că locuitorii județului apreciază aceste proiecte care după finalizare, vor face ca Mehedințiul să fie printre județele cu cele mai moderne rețele de drumuri județene din țară.

Pe lână asfaltare, pe Lotul 3 se vor face trotuare pe o distanță de aproape 600 m și 35 de accese cu drumurile laterale. S-au realizat accesele la proprietăți, podețele și în mare parte, șanțurile. Proiectul prevede și realizarea a 7 stații de autobuz, 3 în Oprișor și 4 în Bălăcița”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *