44 de elevi din Drobeta Turnu Severin vor primi diplome și tablete la Gala de Excelență „Copiii – Viitorul Severinului”

tabletePe data de 9 mai 2019, ora 17.00, la Palatul Culturii Teodor Costescu, va avea loc prima ediție a Galei de Excelență „ Copiii – Viitorul Severinului” privind premierea tinerilor merituoși care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar 2017-2018.
„Când am inițat acest proiect, alături de consilierii locali liberali, am avut în vedere recompensarea și promovarea de către comunitate a tinerilor valoroși care obțin rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în diferite domenii precum sportul, cultura, etc. Pentru mine toți cei peste 200 de tineri care s-au înscris în acest proiect sunt câștigători și merită tot respectul nostru. Dosarele au fost evaluate și punctate de către o comisie formată din specialiști din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și le mulțumesc pe această cale pentru sprijinul acordat. Astfel, avem 44 de câștigători la Secțiunile elevi de liceu, elevi de gimanziu și elevi din ciclul primar”, a declarat Daniel Cîrjan, viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

La această primă ediție a Galei de excelență nu au fost dosare depuse pentru Secțiunea Prichindei, adică copii de la grădiniță.

Premiile vor consta în diplome de excelență și tablete performante de care tinerii să se poată folosi pentru a-și dezvolta abilitățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *